14. - 16. 11. - Vícedenní výprava za bájnými Vikingy - Pacov

12.11.2014 11:23

Vícedenní výprava do Pacova a okolí je před námi tento víkend. Po úvahách jsme nakonec dali přednost společnému nedělnímu návratu tak, abyste měli čas si připravit v pondělí (kdy jsou prázdniny) vše do školy. Ubytováni budeme na základně Pastouška (pro zví/-ě davé jsou fotky na www.tompacov.cz), ve zděné budově se vším komfortem, takže výprava je určena pro všechny členy oddílu.

Jak tam a zpět

Sraz pro "baťovské" na zastávce MHD Kovosvit v pátek 14.11. v 15.20 hod., odjezd bus č. 11 do Tábora (možno přistoupit cestou v SÚ I. apod.), ostatní sraz na autobusovém nádraží v Táboře v 15.55 hod. (odjezd autobusu směr Pacov v 16.15 hod.). Příjezd v neděli 16.11. v 16.30 hod. vlakem do Tábora, v 16.54 hod. příjezd MHD do SÚ II.

Co s sebou

Ubytováni budeme ve budově a spát na postelích či matracích, takže karimatky tentokrát nepotřebujete. S sebou vhodné a dostatečné oblečení a obutí do přírody (kotníkové boty) i do budovy (přezuvky), věci na spaní (spacák+oblečení), hygienické potřeby, psací potřeby, baterku, lístek či průkazku na MHD (pokud potřebujete), batůžek na sobotní výpravu, 250,- Kč na jídlo, cestu a ubytování. Každý bude mít u sebe (v peněžence apod.) lístek se svým jménem, rodným číslem, adresou, číslem zdravotní pojišťovny a telefonním kontaktem na rodiče). Vše mějte zabaleno v jednom batohu či kletru, který jste schopni několik set metrů unést sami.

Jídlo a pití

Společně budeme připravovat v So i Ne snídaně, v So večeři v Ne oběd a pití po celou dobu. Každý si sám zajistí páteční večeři (na základě lze využít plně vybavenou kuchyni) a sobotní oběd (budeme na výpravě, takže cestovní.      

Počasí má být i nadále příjemné, takže se, doufám se všemi, uvidíme v pátek!