22.-24.11.-Švýcarák vícedenní pro 4.tř.+

17.11.2019 19:57

Velká podzimní výprava nás čeká o víkendu 22.-24.11., kdy vyrážíme do Novohradských hor. Ubytování je zajištěno ve vyhlášené a plně vybavené skautské základně Švýcarák.

Sraz v pátek na vlakové zastávce Sezimovo Ústí v 16:15 hod., odjezd vlakem směr ČB v 16:34 hod. (Soběslav může přistoupit).

Zpět přijíždíme v neděli do Soběslavi v 14:39 hod., do Tá v 14:56 hod., do SÚ v 15:19 hod.

S sebou vhodné oblečení a hlavně obutí, budeme skoro na horách (může být sníh), takže nezapomeňte čepici a rukavice, místo tlusté bundy radši více vrstev (cibule), spací potřeby (spacák, oblečení, jsou tam matrace, takže karimatka není třeba, spíše celta), do budovy přezůvky, hygienické potřeby, psací potřeby, baterku, hrneček (ešus ne, mají tam být talíře), šátek a zkrátka vše, bez čeho se neobejdete, 250 Kč, průkazku na vlak či MHD. Zabaleno mějte v jednom úhledně sbaleném batohu, budeme několikrát přestupovat, tak ať nikde nic neztratíte.

Jídlo - Každý si zajišťuje jídlo a pití na páteční cestu, případně na druhou večeři (na základně bychom měli být okolo 20:00 hod.), sobotní snídani a oběd (budeme na celodenní túře), a nedělní snídani a oběd na cestu. Sobotní večeře bude společná na místě se dohodneme a nakoupíme. Čaj budeme průběžně vařit.

Akce je určena pro čtvrťáky a starší. Takže s tím všichni (kdo svou účast v oddíle myslí vážně) počítejte!

Svou účast potvrďte do středy 24:00 hod., abychom mohli počet nahlásit autobusovému dopravci (např. SMS, e-mailem, na fcb).