22.-24. dubna - Údolí skal - vícedenní výprava

19.04.2016 16:29


Tradiční oddílová akce při jednom z víkendových úplňků, takže budou-li přítomni adepti, proběhne i slibový obřad.   

Víkend by měl být sice o trochu chladnější, ale spí se pod střechou, takže pohoda. Na programu budou hry, výprava do okolí apod.

Na výpravu vyrazíme v pátek odpoledne, sraz na vlakové zastávce v SÚ v 16:10 hod. (odjezd vlaku směr Veselí n/L v 16:23 hod.), návrat v neděli v 15.57 hod. do Tábora (v 16.19 hod. do SÚ).

Sebou vše nezbytné na vícedenní výpravu věci na spaní (spacák, karimatku, oblečení), vhodné oblečení a obuv, 110,- Kč, KPZ, baterku, hygienické potřeby, pití, jídelní potřeby a to, bez čeho se neobejdete (starší i Stezku). K tomu též oddílové tričko a skautský kroj. Pokud jsem na něco zapomněl, nezapomeňte vy ...

Jídlo: Tentokrát si zopakujeme Živánskou, ta bude v sobotu k večeři. Ostatní jídlo si každý zajišťuje sám popř. dohromady s někým. Jde o páteční večeři, sobotní a nedělní snídani a sobotní a nedělní oběd s tím, že k přípravě jídla lze využít kamna ve srubu či venkovní ohniště, sobotní oběd počítejte cestovní. Potřeby na Živánskou: plátek masa (vepř. nebo kuř.), špekáček, 2 brambory, kousek špeku, sůl, pepř a na zajedení chléb (alobal vezmeme). 

Jedeme vlakem (a autobusem), takže mějte sebou jen tolik věcí a tak v batohu sbaleny, abyste s nimi mohli dojít od vlaku až do Údolí = 3,5 km!

Ti, kteří neví, jak to v "našem" údolí vypadá, se mohou podívat na oddílovou fotogalerii, např. na akci č. 855 J



Následující víkend nás čeká vícedenní výprava do Údolí skal. Před podrobnějšími informacemi pár základních údajů.

Odjezd vlakem z Tábora v 17.02 hod.,