26. - 28. září - Údolí skal - vícedenní výprava

21.09.2015 22:14

Tradiční oddílová akce při jednom z víkendových úplňků.
  Víkend by měl být sice o trochu chladnější ale pouze v sobotu s nějakou přeháňkou, spí se pod střechou, vevnitř jsou kamna, takže pohoda. Na programu budou hry, výprava do okolí apod., v neděli i slibový obřad. 

Na výpravu vyrazíme v sobotu dopoledne, sraz na autobusové zastávce v SÚ v 8:10 hod. (odjezd bus č. 13 směr AN Tábor v 8:24 hod.), ostatní mohou přistoupit nebo sraz na vlakovém nádraží v Táboře v 8:45 hod., odjezd vlaku v 9.01 hod.), návrat v pondělí v 15.58 hod. do Tábora (v 16.19 hod. do SÚ).

S sebou vše nezbytné na vícedenní výpravu věci na spaní (spacák, karimatku, oblečení), vhodné oblečení a obuv, 150,- Kč, KPZ, baterku, hygienické potřeby, pití, jídelní potřeby a to, bez čeho se neobejdete (starší i Stezku). K tomu též oddílové tričko a skautský kroj. Pokud jsem na něco zapomněl, nezapomeňte vy ...

Jídlo: Společně se bude průběžně vařit čaj. Do skal přijdeme okolo poledne, takže oběd na místě vlastní. Sobotní večeři uvaříme společnou (guláš), takže s sebou si vezměte přílohu - chléb. Nedělní a pondělní snídaně vlastní, stejně jako obědy (cestovní - v neděli budeme na výpravě, v pondělí už na cestě domů). Nedělní večeře vlastní, bude oheň, resp. žhavé uhlí, takže toho můžete využít (Živánská, špekáček). Pro ty, co ještě s námi v Údolí nebyli, je ve srubu k dispozici rychlovarná konvice a vařič.