4.-7.5. - Údolí skal

02.05.2018 22:44

Další skoro letní víkend a státní svátek. Hřích někam nevyrazit. Výprava bude tentokrát pro kategorii (3. tř.+). 

Na řadě je opět varianta "semi-hard", tj. výprava s prostým zázemím, skýtajícím možnost úkrytu před nepřízní počasí na straně jedné, prostor pro případné bivakování, nácvik výroby fakulí a jiných zálesáckých dovedností na straně druhé, příležitost pro výšlap do krásné přírody na straně třetí a dostupnost bez nutnosti rezervace určitého počtu účastníků na straně čtvrté. 

Sraz bude v pátek na vlakové zastávce v SÚ v 16:15 hod., odjezd vlaku v 16:25 hod. směr Veselí n/L (do vlaku je v případě potřeby možno nastoupit už v Táboře - odjezd 16:21 hod.). Návrat v pondělí v 14:56 hod. do Tá, v 15:10 hod. do SÚ.

Jídlo a pití si zajišťuje každý sám. Počítejte s nějakým výletem do okolí. V sobotu večer bychom chtěli mít dostatek žhavého popela, takže se pokusíme si upéci několik kuřat (zajišťuje oddíl, na vás je chléb).

S sebou si vezměte vše, bez čeho se neobejdete, případní "bivakáři" nezapomenou celtu. Jinak si vezměte Stezky (pokud něco chcete plnit, či potvrdit) a cca 100,- Kč na cestu. Nezbytná průkazka (vlak, MHD, skaut), baterka, obuv na túru, hygienické potřeby.