Pá-Ne 14.-16.6. - Údolí skal - vícedenní výprava

12.06.2019 00:07

Tradiční oddílová akce, tentokrát pro mladší i starší, při jednom z víkendových úplňků, takže budou-li přítomni adepti, proběhne i slibový obřad.   

Víkend by měl být letní, spát se tak bude moci nejen ve srubu, ale i ve stanu či pod širákem. Na programu budou hry, výprava do okolí apod.

Na výpravu vyrazíme v pátek odpoledne, sraz na vlakové zastávce v SÚ v 16:15 hod. (odjezd vlaku směr Veselí n/L v 16:34 hod.), návrat v neděli v 15.56 hod. do Tábora (v 16.19 hod. do SÚ).

Sebou vše nezbytné na vícedenní výpravu věci na spaní (spacák, karimatku, oblečení, hodit se může i celta), vhodné oblečení a obuv, 110,- Kč, KPZ, baterku, hygienické potřeby, pití, jídelní potřeby a to, bez čeho se neobejdete (starší i Stezku). Plavky! K tomu též oddílové tričko a skautský kroj. Pokud jsem na něco zapomněl, nezapomeňte vy ...

Jídlo: Společně budeme vařit sobotní večeři a čaj. Ostatní jídlo si každý zajišťuje sám popř. dohromady s někým. Jde o páteční večeři, sobotní a nedělní snídani a sobotní a nedělní oběd s tím, že k přípravě jídla lze využít kamna ve srubu či venkovní ohniště, sobotní oběd počítejte cestovní.

Jedeme vlakem, mějte sebou jen tolik věcí a tak v batohu sbaleny, abyste s nimi mohli dojít od vlaku až do údolí = 3,5 km! Možná bude k dispozici auto na převoz věcí těm nejmladším, ale nelze na to zcela spoléhat.