Pá-Ne 24.-26. 11. - Chválkov - vícedenní výprava - základní informace

20.11.2017 17:39

Následující víkend vyrážíme na vícedenní výpravu. Naší základnou bude "Osada Slunce" u Chválkova nedaleko Černovic. Jde o bývalou hájenku, plně vybavenou na akce, jako je ta naše (odkaz pro zvědavé viz níže). Okolí je krásné, takže je toho třeba využít.

Následující základní informace mohou být upřesňovány.

Cesta tam a zpět

Sraz pro "ševce" v pátek v 16:15 hod. na zastávce MHD v Sezimově Ústí II (odjezd bus č. 17 v 16:25 hod. do Tábora - lze přistoupit), ostatní v 16:50 na vlakovém nádraží v Táboře. Odjezd vlakem v 17:16 hod. směr Obrataň. Návrat vlakem v neděli 16:31 hod. do Tábora (16:51 hod. do SÚ). 

Jídlo a pití

Páteční večeře, obě snídaně a sobotní oběd vlastní, sobotní večeře a nedělní oběd společné. Na základně je k dispozici pitná voda, bude se vařit čaj. Na společné jídlo si vezměte 2 brambory, 1 špekáček, 2 jablka, 3 rohlíky.

S sebou

Věci na spaní (karimatka + spacák + oblečení), vhodné a dostatečné oblečení do místnosti a na ven do jakéhokoliv počasí takzvaně na cibuli (ne jednu tlustou vrstvu ale více tenčích), pořádnou obuv impregnovanou) a přezuvky. Kpz, hygienické potřeby, psací potřeby, lžíci, nůž, šátek, baterku, 200 Kč, jízdenku či průkazku na MHD, starší si nezapomenou Stezky. Nádobí je na základně k dispozici. 

Věci si každý ponese sám (v dobře zabaleném kletru), od vlaku je základna jen 1,3 km po rovině, takže to není žádný problém.

 

Odkaz na stránky základny: 

www.mestocernovice.cz/volny-cas/spolky-sdruzeni-v-cernovicich/pionyrska-skupina-svidnik/pionyrska-zakladna-chvalkov-/