Pá-Ne 24.-26. března - Jarní výprava Mezno

21.03.2017 15:35

Jaro je tu a s ní vícedenní výprava, tentokrát do nedalekého Mezna. Počasí bude snad přát, takže výpravu bychom si mohli užít. Ubytováni budeme ve zděné budově - turistické základně, spát se bude na postelích, resp. 26 vybraných účastníků :-)). Svými podmínkami bude výprava vhodná nejen pro starší ale i pro mladší.

Doprava   

Sraz (pro "ševce") na zastávce MHD v SÚ II v 15:50 hod. (odjezd bus č. 11 v 16:00 hod. do Tábora, možno přistoupit), ostatní sraz v 16:20 hod. na vlakovém nádraží v Táboře. Odjezd vlaku v 16:36 hod. Od vlakové zastávky je základna vzdálena 1,9 km. Plánovaný návrat vlakem v 15:23 hod. do Tábora (MHD v 15:31 hod. do SÚ II).

Ubytování

Ubytováni budeme ve zděné budově - turistické základně, spát se bude na postelích, resp. 26 vybraných účastníků :-)). Z toho vyplývá, že všichni budou mít spacák a oblečení na spaní, karimatku si vezmou pouze šesťáci a starší.

Jídlo

Společně zajišťujeme sobotní snídani, sobotní večeři, nedělní snídani, nedělní oběd a čaj po celou dobu, vše ostatní individuální. Pro přípravu páteční večeře lze využít vybavenou kuchyňku, sobotní oběd počítejte cestovní (půjdeme někam do přírody).

Co dále s sebou

 Vedle věcí na spaní (viz výše) a jídla či pití na cestu, nezapomeňte na vhodné a dostaečné oblečení a obutí na cestu, výpravu i do budovy (přezuvky), batůžek na sobotní výpravu, hygienické potřeby, psací potřeby, 200 Kč, jakoukoli průkazku prokazující věk (MHD, sport apod.), cestující MHD budou mít lístky či průkazku. Jak je již naznačeno výše, od a k vlaku půjdeme necelé 2 km, takže vše sbaleno v batohu či kletru.

Pokud jsem na něco zapomněl, myslete na to vy ... :-)