Pá-Ne 27.-29. října - (pro S)

23.10.2017 19:23

Poslední říjnový víkend a prázdniny. Akce bude tentokrát jen pro starší (5. tř.+). Kam jedeme buď víte nebo si to domyslete.

Po chvíli váhání jsme se rozhodli pro variantu "semi-hard", tj. výprava s prostým zázemím, skýtajícím možnost úkrytu před nepřízní počasí na straně jedné, prostor pro případné bivakování, nácvik výroby fakulí a jiných zálesáckých dovedností na straně druhé, příležitost pro výšlap do krásné přírody na straně třetí a dostupnost bez nutnosti rezervace určitého počtu účastníků na straně čtvrté. Abychom si výpravu mohli vychutnat, obejdeme se těch pár dní bez chytrých komunikátorů a požíračů času.

Sraz bude v pátek na vlakové zastávce v SÚ v 16:15 hod., odjezd vlaku v 16:25 hod. směr Veselí n/L (do vlaku je v případě potřeby možno nastoupit už v Táboře - odjezd 16:21 hod.). Návrat v neděli v 16:41 hod. do Tá, v 16:54 hod. do SÚ.

Jídlo a pití si zajišťuje každý sám, pokud se někdo chopí vaření čaje, bude k dispozici. V sobotu v poledne budeme někde mimo, takže něco do kapsy. V sobotu večer bychom chtěli mít dostatek žhavého popela, takže lze využít pro pečení ryb, masa, živánské apod. v alobalu.

S sebou si kromě všeho, bez čeho se neobejdete, případní "bivakáři" nezapomenou celtu. Jinak si vezměte Stezky (pokud něco chcete plnit, či potvrdit) a cca 100,- Kč na cestu.