Pá-Ne 29.9.-1.10. - Lišky - vícedenní výprava

26.09.2017 15:37

Na podzimní výpravu se vydáme na skautskou základnu Lišky nedaleko Bechyně. Ubytováni budeme ve zděné budově s kuchyní, umývárnou a elektřinou, takže není třeba se bát, že umrzneme ... V sobotu se vydáme na výlet do okolí, starší si možná i trochu zaslaňují či zalezou, uděláme oheň, počasí má být příjemné, takže je toho třeba využít.

Cesta tam i zpět:

Sraz pro "ševce" v pátek 29. 9. v 16:15 hod. na zastávce MHD v Sezimově Ústí II (odjezd bus č. 17
v 16:25 hod. do Tábora - lze přistoupit), ostatní v 16:50 na vlakovém nádraží v Táboře. Odjezd vlakem v 17:06 hod. do Bechyně. Návrat vlakem v 16:51 hod. do Tábora, v 17:09 hod. do Sezimova Ústí. Mladším vezmeme věci autem.

Jídlo a pití:

Páteční večeře a sobotní oběd vlastní (v sobotu v poledne uděláme oheň), sobotní snídaně a večeře a nedělní snídaně a oběd společné. Na základně je k dispozici pitná voda, bude se vařit čaj.

S sebou:

Věci na spaní (karimatka + spacák + oblečení), vhodné a dostatečné oblečení do místnosti a na ven do jakéhokoliv počasí takzvaně na cibuli (ne jednu tlustou vrstvu ale více tenčích), pořádnou obuv impregnovanou) a přezuvky. Dále svou oblíbenou knihu (komiks), kpz, hygienické potřeby, nepotřebný klíč od zámku, ešus, lžíci, nůž, hrnek, šátek, baterku, 200 Kč, jízdenku či průkazku na MHD, starší si nezapomenou Stezky.