Pá-Ne 7.-9. října - Údolí skal

04.10.2022 14:23

Vícedenní výprava, po dlouhé době ... Je úplněk, takže cíl a jeden z bodů programu jsou jasné.

O víkendu by mělo být babí léto, takže přes den krásně, noci již chladnější. Máme ale na spaní srub, ti otrlejší mohou využít i spaní pod hvězdnou oblohou.  

Na výpravu vyrazíme v pátek odpoledne, sraz pro sezimácké na zastávce MHD v SÚ v 16:25 hod. (odjezd autobsu směr Tábor v 16:34 hod.), pro ostatní přístoupení cestou či sraz na vlakovém nádraží v Táboře v 16:45 hod. (odjezd vlaku v 17:01 hod.). Návrat v neděli v 16.58 hod. do Tábora (v 17.21 hod. do SÚ).

Sebou vše nezbytné na vícedenní výpravu věci na spaní (spacákkarimatku, oblečení, hodit se může i celta), vhodné oblečení a obuv, 110,- Kč, KPZ, baterku, hygienické potřeby, pití, jídelní potřeby a to, bez čeho se neobejdete (starší i Stezku). K tomu skautský kroj (pokud nemáte, tak oddílové tričko) Pokud jsem na něco zapomněl, nezapomeňte vy ...

Jídlo: Společně budeme vařit pouze čaj. Ostatní jídlo si každý zajišťuje sám popř. dohromady s někým. K přípravě jídla lze využít kamna či plotýnku ve srubu popř. venkovní ohniště. Počítejte se silnější sobotní snídaní a "cestovním" obědem.

Jedeme vlakem i autobusem, mějte sebou jen tolik věcí a tak v batohu sbaleny, abyste neměli nic v rukách (auto tentokrát k dispozici nebude).