Víkend 6.-8. 3. - Jistebnice - vícedenní výprava

03.03.2015 23:03

Po čase opět vyrazíme na vícedenní výpravu, tentokrát do nedaleké Jistebnice. Ubytováni budeme ve zděné zrekonstruované budově st. zámečku. Na programu bude kromě menší etapovky i sobotní výlet na bývalé oddílové tábořiště u Nehonína, hry, soutěže a možná i nějaký bobřík odvahy.

Tam a zpět

Sraz pro baťovské v pátek v 15.55 hod. na zastávce MHD Kovosvit (odjezd bus č. 13 v 16.09 hod., možnost přistoupit cestou), sraz pro ostatní na autobusovém nádraží v Táboře v 16.40 hod. Odjezd autobusem do Jistebnice v 16.55 hod. (kdo má problém s cestou autobusem, si před tím nezapomene Kinedryl apod.). Návrat do Tábora na AN v neděli v 17.20 hod., do SÚ v 17.39 hod.

S sebou

Spát se bude v budově, s sebou věci na spaní (spacák, karimatka), přezuvky, vhodné a dostatečné oblečení a obuv do přírody, ešus + lžíci, hygienické potřeby, psací potřeby, baterku, lístky či průkazku na MHD, 120,- Kč.  

Jídlo a pití

Společně budeme připravovat sobotní večeři a nedělní oběd, dále pak pití. Páteční večeři, obě snídaně a sobotní cestovní oběd si každý zajišťuje sám s tím, že je možno využít na základně kuchyni a v sobotu si příp. koupit pečivo. 

 

Výprava je určena pro všechny členy oddílu, vyjma předškoláků (ti si budou muset ještě chvilku počkat).